wwww.sky-spot.netwwww.futbalfanshop.sk

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Karnische Alpen ObervellachMolltaler GletcherAnkogel-MallnitzGoldeck Sportberg

Köszöntjük Önt Obervellachban

A Dabernig ház a karintiai Obervellach településen található. A település, mely lakosainak száma 2 446, Spittal an der Drau járásközponttól mintegy 30 km távolságra fekszik. Obervellachon keresztül két jól ismert síközponthoz vezet az út: a falu a Mölltaller (Mölltaller Gletcher) gleccsertől 15km-re, az Ankogel/Mallnitz síközpontól 14 km-re fekszik. S mi több, 30 km-es körzeten belül további két síközpont, Reiseck és Goldeck is elérhető.

A Mölltál gleccser

A háztól csupán 15 km-re fekszik ez a síparadicsom, ahol a síelők július és augusztus kivételével egész évben hódolhatnak szenvedélyüknek. Összesen 71 km kiváló minőségben karbantartott sípálya, melyek 2750m és 3122 m tengerszint feletti magasságban terülnek el. A központ nem csupán a rekreációs síelők és a gyermekes családok, hanem a profik által is kedvelt. Előfordulhat, hogy mellettünk siklik le az osztrák A osztályú férfi síelő-csapat, a svéd reprezentáció Anja Perssonnal, vagy épp a szlovén sí-lesiklás csillagai. Utánozhatatlan panoramatikus kilátásunk nyílik innen a hóval fedett, napsütötte háromezres osztrák csúcsokra, köztük a Grossglocknerre, Ausztria legmagasabb csúcsára (mely Obervellachtól kb. 60km távolságra található).

Ankogel/Mallnitz

Az Ankogel síközpont 35 km sípályával rendelkezik, melyre 4 sílift és 2 kabinos felvonó szállítja a sport szerelmeseit. Itt 1 287 – 2 636 m közti tengerszint feletti magasságon síelhetünk, a pálya közepesen nehéz. Obervellachtól 14 km-re található, Mallnitz, egy alpesi képeslapra illő falucska felett. A faluközpontban több étterem, kávéház és bár várja az ideutazót. Az ankogeli síközpont díjazásban részesült sífutásra szolgáló pályái kiváló minőségéért.

Dabernig ház

A ház felszereltsége :


4 szobában 10 ágy található, 2 fürdőszoba, konyha teljes konyhafelszereléssel van ellátva, modern tűzhely, mosogatógép, hüttő fagyasztóval. A házban van mellékhelység a sífelszerelés számára, rendelkezásre áll a wifi hálózat.

Elszálásolás :


A földszinten található egy szoba két agyal, konyha és egy nagy fürdőszoba wc-vel. Az emeleten található a hállószoba egy francia és egy pótággyal, következő szoba két ággyal van felszerelve, egy fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval és wc-vel. A 2. emeleten található egy nagy szoba francia és egy pótággyal. Az elrendezést megtekintheted a "Ház belül" mappában.

Kapcsolatfelvételi űrlap:

Ha érdekelne az ajánlatunk számodra, kérjük töltsed ki az űrlapot, és mi azonnal elküldjük neked az ajánlatunkat.